• Szeretettel köszöntjük szállodánk honlapján!
  • Napi szobaárak
  • Ajánlataink egyéni ügyfeleink részére
  • Ajánlataink céges ügyfeleink részére

Rendezvények

logo

 

A Hotel Juventus és a Velence Korzó üzemeltetése mellett cégünk üzleti konferenciák, továbbképzések, céges rendezvények, termékbemutatók, partik, fogadások, fesztiválok, esküvők, családi napok, sport napok, workshop-ok  teljes körű lebonyolítását végzi. Büszkén állíthatjuk, hogy partnerkörünk szélesre nőtte ki magát. Az elmúlt évek folyamán magánszemélyek és multinacionális cégek számtalan sokszínű, esetenként több ezer fős rendezvényeit szerveztük meg. A megszerzett tapasztalatoknak, valamint szakmai hozzáértésünknek köszönhetően minőségi szolgáltatást, kreatív megoldásokat kínálunk, nagy hangsúlyt fektetve a rugalmasságra.

A rendezvényeink során kialakult szakmai kapcsolatainknak köszönhetően a legkülönlegesebb ötletek kivitelezése sem jelent gondot. Irodánk feladata, hogy a megrendelő igényeit és elképzelését professzionálisan valósítsuk meg.

A Hotel Juventus több mint tíz éve az ország egyik legnépszerűbb konferencia szállodája, az ötven legtöbb tréninget megvalósító vállalat HR vezetőjének megítélése alapján Aranycsillag Díj érdemes tréning helyszín, mely mértékadó referenciákkal rendelkezik az állami és üzleti szektor tekintetében egyaránt.

Ennek a csapatnak a mestersége a tréningek menetéhez alkalmazkodó ideális körülmények megteremtése, ebben szereztünk több évtizednyi gyakorlatot, ezt, és szolgáltatásainkat Partnereink a fenti elismerésekkel igen magasra tartották.

Ez a hozzáértés párosul most a Velence Korzó optimális körülményeivel. Légkondicionált, panorámás tréning terem, a céges és üzleti rendezvények menetéhez illeszkedő catering (változatos, különböző kategóriájú kávészünetek, bőséges svédasztalos főétkezések, stb.), Partner igényeinek megfelelő terem elrendezés, flipchart, TV, CD, DVD, projektor, hangosítás, vezeték nélküli internet kapcsolat.

Üzleti reggelik és ebédek, évfordulós események, évzáró partyk, tréningek és oktatások, csapatépítő programok, workshopok, családi- és sportnapok, valamint esküvők lebonyolításával kapcsolatban állunk rendelkezésükre!

 

Hotel Juventus