• Szeretettel köszöntjük szállodánk honlapján!
  • Napi szobaárak
  • Ajánlataink egyéni ügyfeleink részére
  • Ajánlataink céges ügyfeleink részére

Rendezvények

logo

 

A Gomi Rendezvényszervező Iroda 1994-ben alakult. A Hotel Juventus és a Hotel Helios üzemeltetése mellett cégünk üzleti konferenciák, továbbképzések, céges rendezvények, termékbemutatók, partik, fogadások, fesztiválok, esküvők, családi napok, sport napok, workshop-ok.........stb.  teljes körű lebonyolítását végzi. Büszkén állíthatjuk, hogy partnerkörünk szélesre nőtte ki magát. Az elmúlt évek folyamán magánszemélyek és multinacionális cégek számtalan sokszínű, esetenként több ezer fős rendezvényeit szerveztük meg. A megszerzett tapasztalatoknak, valamint szakmai hozzáértésünknek köszönhetően minőségi szolgáltatást, kreatív megoldásokat kínálunk, nagy hangsúlyt fektetve a rugalmasságra.

A rendezvényeink során kialakult szakmai kapcsolatainknak köszönhetően a legkülönlegesebb ötletek kivitelezése sem jelent gondot. Irodánk feladata, hogy a megrendelő igényeit és elképzelését professzionálisan valósítsuk meg. A GOMI Rendezvényszervező Iroda sikerességét és hatékonyságát a fejlett eszközein felül az is segíti,hogy lehetőségekben bővelkedő adottságokkal rendelkezik, a színvonalas szervezés mellett minőségi rendezvényhelyszíneket kínál Partnerei részére. A nagyrendezvények lebonyolítására ideális helyszín a Hotel Juventus tóparti területe és a Velencei Vízi Vár. 

A Velencei Vízi Vár - Északi strand rendezvénypark egy többfunkciós, kiváló infrastruktúrával és szolgáltató pontokkal rendelkező szabadidős és rendezvény tér, ahol a strand funkció és több típusú sportpályák mellett szervezett programok szerepelnek a kínálatban. A három közvetlen tópart területen elhelyezkedő rendezvényhelyszín bír minden olyan tulajdonsággal és felszereltséggel, mely egy nagy létszámmal kalkuláló rendezvény színvonalas lebonyolításához és kiszolgálásához szükséges: megfelelő közúti infrastruktúra, 2000 férőhelyes parkoló, zárt terület, beléptető rendszer, orvosi és rendezői helységek, szabadtéri fedett színpad, térkövezett sétányok, épített kommunális blokkok, épített kiszolgáló egységek, több szektorokra oszló szabadterületek.

Az ideális alapinfrastruktúrához olyan szolgáltatóegységek társulnak, melyek önálló, fakultatív kiegészítő programok alapjai: hajókikötő, lídós partszakasz, strandfoci, strandröplabda, petang pályák, rocsó, óriáscsúszda. A GOMI Rendezvényszervező Iroda különösen nagy hangsúlyt fektet a magán jellegű rendezvényekre, eseményekre, mint esküvő, születésnapi ünnepség, érettségi találkozó és más összejövetel.


Számtalan sikeres esküvő, születésnap és évforduló megszervezése van mögöttünk, felejthetetlen események zökkenőmentes és gördülékeny lebonyolítással.