• Szeretettel köszöntjük szállodánk honlapján!
  • Napi szobaárak
  • Ajánlataink egyéni ügyfeleink részére
  • Ajánlataink céges ügyfeleink részére

Tréningek

 

Rekreációs Oktatási Központ

Munkatársaink az elmúlt néhány esztendőben különös gondossággal tanulmányozták a rekreáció kérdéskörét, az egyén testére, lelkére és szellemére gyakorolt hatásait, az ismeretszerzéssel és tanulási mechanizmussal kapcsolatos összefüggéseit. Ezen ismereteinket és meglévő tapasztalatainkat a Rekreációs Oktatási Központ megvalósításában egyesítettük, mely egyúttal szolgáltatásaink, ügyviteli módszereink újrarendezését is magába foglalja. Ezzel a metódussal és szemlélettel lehetőség kínálkozik Partnereink részére erőforrásaik gazdaságosabb felhasználására, az oktatás és ismeretszerzés hatékonyságának növelésére, munkatársaik intenzitásának kiterjesztésére.

A Hotel Juventus továbbra is a megszokott magas színvonalú szolgáltatást nyújtja, ugyanakkor minden, az oktatással, tréning menetével összefüggésben lévő eszközök, technikai felszerelések, kiegészítő szolgáltatások a képzés hatékonyságát segítő, rekreációs szemléletű program mentén támogatják a rendezvény sikerességét. A Rekreációs Oktatási Központ igénybevételével - az adótörvény iránymutatásai mentén - , Partnereink a rendelkezésre álló forrásokat célzottabban és hatékonyabban alkalmazhatják az oktatás területén úgy, hogy ezek mellett munkatársaik optimális fizikai-, szellemi-, lelki cselekvőképességének megújítására is lehetőség kínálkozik.

 

RÓZSA TEREM 104,46m2 120 fő
PANORÁMA TEREM 63,23 m2 30 fő
HATTYÚ TEREM 57,69 m2 25 fő
TÁRSALGÓ 86,41 m2 45 fő
GALÉRIA TEREM 58,35 m2 20 fő
KISRÓZSA TEREM 43.14 m2 15 fő

 

A termek technikai felszerelése (flipchart, írásvetítő, vetítővászon, TV, Video, DVD, CD, igény szerint projektor és hangosítás) partnereink részére térítésmentes.

Napjaink fokozott életritmusa, a növekvő és folyamatosan változó igények átrendezték a munka világát. Az elmúlt évtizedben fokozatosan nőtt a munkavégzők szellemi és fizikai leterheltsége. A munka, mint társadalmi kötöttség, és annak intenzitása, ritmusa nagymértékben igénybe veszi a munkavégzőket, mely bizonyos idő után kihat a hatékonyságra, munkaintenzitásra. A közterhek, munkabérek mértéke, az energia árak növekedése mellett a vállalatok ár- és szolgáltatás versenyképességük megőrzésének egy kulcspontja a dolgozók munkatermelékenysége.

A munkavállalók erős fizikai/szellemi, idegi igénybevételnek vannak kitéve munkahelyükön. Munkájuk ellenértékével létfenntartásukról gondoskodnak, ugyanakkor egyéb motivációs tényezők is hatnak rájuk (önmegvalósítás, karrier, stb.), ugyanakkor magánéletükben is meg akarnak felelni a kihívásoknak. A fent vázolt folyamat következményeként a munkáltató részéről szükség van a kreatív cselekvő-, és az optimális teljesítőképesség újratermelésére, valamint megújításra. A munkaadó által invesztált rekreáció, a munkavállaló optimális fizikai, lelki és szellemi teljesítő képességének megújítása, állandósítása pozitívan hat az egyénre, ezáltal a munkafolyamatra. A rekreáció a szellem és test állapotának minősége, mely nem redukálható csak a mozgásra.

A rekreáció érzelemtől vezérelt szellemi és testi megújulás, melynek motivációja a jó közérzet, a jó érzés megteremtése. A rekreáció lelki indíttatású (pszichomotoros) mozgás általi megújulási képesség, az optimális fizikai, lelki és szellemi teljesítő képesség állapotának elérése, a pozitív érzelmi faktor, a jó élettani funkciók és egészség állapotára törekvés. A rekreáció és az oktatás összevonása több szempontból célszerű és hasznos. A rekreáció pozitív hatásai a fent felsoroltakon túl a tanulási mechanizmusban, csapatépítésben, személyiségfejlesztésben is megfigyelhetőek.